Like a star: Όλα τα tips για να τολμήσεις το hot pixie cut όπως οι stars του Hollywood

Μπορεί να φοβάσαι να αποχωριστείς τις μακριές σου μπούκλες,μπορεί να το σκέφτεσαι και να μην τολμάς καν να το πεις στον κομμωτή σου,μπορεί να το έχεις απορρίψει τελείως.Μάντεψε όμως!Το pixie cut,το γνωστό αγορέ,είναι από τα λίγα κουρέματα που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου,κι αυτό γιατί μπορείς να το προσαρμόσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Το pixie cut είναι ίσως το πιο εμπνευσμένο κούρεμα των τελευταίων ετών.Ένας καλός hairstylist μπορεί να το προσδώσει με δεκάδες τρόπους και να σε κάνει να το λατρέψεις σαν να το είχες από πάντα ή λες και δημιουργήθηκε για σένα.

Η νέα σου εικόνα θα αλλάξει εντελώς το στιλ σου,θα ανακαλύψεις πώς να τονίζεις πιο έντονα το πρόσωπό σου με το μακιγιάζ και ποια χρώματα να προτιμάς για να συνοδεύεις το statement λουκ σου.Το πώς θα διαμορφωθεί το κούρεμά σου έχει απόλυτη σχέση με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και τον τύπο της τρίχας σου.


Μακρόστενο πρόσωπο
Kristen Stewart
Αν έχεις μακρόστενο πρόσωπο θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες.Ένα κούρεμα με μύτες,θα τονίζει το μακρύ σου πρόσωπο.Επιλέγεις λοιπόν,να ανοίξεις το μέτωπο κρατώντας το πάνω μέρος των μαλλιών πιο μακρύ και πιο κοντό στα πλαϊνά,ώστε να μπορείς να αλλάζεις λουκ ανάλογα με την διάθεσή σου.Αντρόγυνο ή πιο κοριτσίστικο;Δύσκολη επιλογή!


Οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο
Charlize Theron
Αν το πρόσωπό σου είναι οβάλ ή τετράγωνο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μικρά,τότε μπορείς να τολμήσεις το πιο κοντοκουρεμένο pixie cut που φαντάζεσαι.Το επιμελείσαι όπως εσύ επιθυμείς κι όταν μεγαλώνει κόβεις και ξανακόβεις.


Σγουρά μαλλιά
Joey King
Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά,κανένα πρόβλημα.Μπορείς να δοκιμάσεις ένα πιο μακρύ pixie cut στο πάνω μέρος,που θα κάνει τις μπούκλες σου να φαίνονται ομοιόμορφες και θα σου δώσει ένα νεανικό λουκ.


Go 80's
Breeda Wool
Απόλυτα αγαπημένο το συγκεκριμένο,καθώς ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και μπορείς να το φτιάξεις όπως θες.Μακρύ αγορέ για να έχεις να ασχολείσαι.


Go 90's
Zoe Kravitz
Το συγκεκριμένο pixie cut μοιάζει λες και το έκανε ερασιτέχνης,είναι όμως αυτό που αναδεικνύει απόλυτα το πρόσωπο και αν θέλεις να είσαι το επίκεντρο,αξίζει να το τολμήσεις.Ένα καθαρό πρόσωπο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,οπότε αν το έχεις,μην το κρατάς μόνο για σένα!


Go safe
Emilia Clarke
Αν θέλεις να κάνεις την μεγάλη αλλαγή,αλλά φοβάσαι να το πας μέχρι τέλους,υπάρχει λύση.Ένα pixie cut με μακριές μύτες που θα τονίσει τις γωνίες του προσώπου σου είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

Μόλις το πάρεις απόφαση,φέρσου με ελευθερία στα μαλλιά σου.Πιο κοντά,πιο messy,πιο elegant,πιο rock,πιο αγορίστικα.Όλα είναι εσύ.Και τρίχες είναι,θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή!





Go for it!