Hairytales: 3 chic τρόποι για να τολμήσεις το καρέ που θα σε αναδείξει

Αποφάσισες να κάνεις την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου,αλλά δεν ξέρεις ποιο καρέ να επιλέξεις;Ψυχραιμία!Κάθε κούρεμα είναι σωστό για σένα αν έχεις τον σωστό κομμωτή που θα το φέρει στα μέτρα σου.Ειδικά για τα λεγόμενα bob κουρέματα,οι επιλογές είναι αμέτρητες και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει.

Με φράντζα
Αν έχεις ήδη τα μαλλιά σου καρέ ή αν τα κόβεις τώρα και θέλεις να τονίσεις το βλέμμα σου,τότε ένα κοντό καρέ με φράντζα θα σου δώσει αυτό που ζητάς.Φρόντισε μόνο η φράντζα να καλύπτει τα φρύδια σου,αλλιώς θα μοιάζεις σαν φρεσκοκουρεμένη μαθήτρια δημοτικού.Ή σαν την Rooney Mara,πράγμα καθόλου μα καθόλου κακό.
Rooney Mara

Φιλαριστά ή απλά με χωρίστρα στην μέση
Emily Blunt
Το συγκεκριμένο καρέ θα σε βολέψει πολύ στην καθημερινότητά σου,αφού δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο styling.Σηκώνεσαι το πρωί,χτενίζεσαι και φεύγεις.Κοντό μέχρι τον αυχένα ή μακρύ ως τους ώμους,θα σε κάνει ακαταμάχητη.
Irina Shayk

Κοντό με κυματιστές μπούκλες
Jennifer Lawrence
Ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται πολλά πολλά,αλλά θα σου δώσει μια πιο young έκδοση του εαυτού σου.Δοκίμασέ το αν θέλεις να πετάξεις μερικά χρονάκια από πάνω σου.
Miranda Kerr
Οι παραλλαγές είναι πραγματικά αμέτρητες.Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα μακρύ καρέ και να κόβεις σιγά σιγά ή απλά να τολμήσεις την τεράστια αλλαγή!!

Zendaya

Katharine McPhee

Karlie Kloss