Fashionista: Τα πιο hot trends της άνοιξης για να μεταμορφώσεις το στιλ σου

Η αγαπημένη μας εποχή είναι προ των πυλών και οι παλέτες των σχεδιαστών,εδώ και μήνες,έχουν πάρει φωτιά.Χρώματα,σχέδια,υφές και prints δημιουργούν την ένταση που χρειάζεται μια ανανεωμένη γκαρνταρόμπα. Ήρθε η ώρα να μελετήσεις τις νέες τάσεις και να υιοθετήσεις αυτές που σου ταιριάζουν!

Μεγάλοι γιακάδες
Salvatore Ferragamo
Τα πουκάμισα σε 80's διάθεση και τα πανωφόρια σε oversized στιλ είναι η ιδανική επιλογή από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τολμήσεις και να ξεχωρίσεις.Ένα τέτοιο ιδιαίτερο κομμάτι μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει το ντύσιμό σου.




Πλεκτά
Fendi
Μια τάση που αναδείχθηκε πέρυσι,επιστρέφει και σίγουρα θα μεταμορφώσει το στιλ σου.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την προσαρμόσεις στα σημερινά δεδομένα και να την απογειώσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.Μπορείς να επιλέξεις φορέματα,μπλούζες,τσάντες,ακόμη και ένα vintage σάλι που θα πάρεις από την γιαγιά σου.

Σορτς
Valentino
Τα σορτσάκια επέστρεψαν και μπορείς να τα βρεις σε όλα τα μήκη και υφάσματα.Δέρμα,σατέν,τζιν,αλλά και υφές που φοράς στην βόλτα ή το γυμναστήριο είναι must.Αν θέλεις να μειώσεις το sexyness σε ένα κοντό σορτσάκι,μπορείς να φορέσεις ένα καλσόν ή ένα κολάν,το σίγουρο είναι όμως,πως θα παραμείνεις σέξι.Διαφορετικά,επιλέγεις ένα πιο μακρύ και πιο φαρδύ σε μορφή κοστουμιού για παράδειγμα.

Balloon μανίκια
Alexander McQueen
Μια τάση που κυριάρχησε και τον χειμώνα,παραμένει hot και θα την δεις σε μπλούζες,πουκάμισα,φορέματα,αλλά και πανωφόρια.Αν είσαι πιο juicy κορίτσι,η συγκεκριμένη επιλογή θα δημιουργήσει οπτικά ένα τρικ που σε συνδυασμό με μια ζώνη στην μέση,θα σου χαρίσει μεγαλύτερη κομψότητα.Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Carolina Herrera

Neon χρώματα
Valentino

Όταν μιλάμε για άνοιξη (και καλοκαίρι),όλοι σκεφτόμαστε έντονα φλούο χρώματα και οι διάσημοι Οίκοι Μόδας δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό το μοτίβο.Έντονα χρώματα,see-through δημιουργίες και αστραφτερό μακιγιάζ,εντυπωσίασαν στις πασαρέλες και με τις ανάλογες προσαρμογές θα σε ομορφύνουν στην καθημερινότητά σου.

Victoria Beckham

Bra tops ή Bralettes
Givenchy 

Μια τάση που κυριάρχησε στον τομέα των εσωρούχων,μεταπήδησε στο ενδυματολογικό κομμάτι για να το κάνει πιο fun και ενδιαφέρον από ποτέ.Μπορείς να επιλέξεις ένα πλεκτό bra top ή ένα σε φλούο χρώμα για να συνδυάσεις τις νέες τάσεις.Ένα λουκ που αξίζει να δοκιμάσεις είναι το bra top μέσα από κοστούμι για απόλυτη σέξι κομψότητα.

Giambattista Valli

Το ανδρόγυνο γιλέκο
Max Mara

Τα γιλέκα είναι ένα must σε κάθε εμφάνιση φέτος κι αυτό απλά επιβεβαιώνει την διαχρονικότητά τους.Ένα κομμάτι που θα σου χαρίσει απλόχερα κομψότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ προσαρμοσμένο σε όλα τα στιλ.

Δέρμα παντού
Sally LaPointe

Δερμάτινα φορέματα,πανωφόρια,παντελόνια και δέρμα με δέρμα είναι η τάση που ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις και υιοθετείται από γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.Μην φοβηθείς τα έντονα χρώματα και σχέδια.Θα σε απογειώσουν!


Bottega Veneta

Αυτές είναι οι πιο πολυσυζητημένες τάσεις της σεζόν.Όποια όμως κι αν είναι η αγαπημένη σου,μην ξεχνάς πως όλα είναι θέμα fitting και σεταρίσματος.Το σημαντικότερο;Ντύσε το σώμα και όχι την προσωπικότητά σου!!