Dress up: Οι 10 πιο hot τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα

Το φόρεμα για πολλές γυναίκες αποτελεί συνώνυμο της θηλυκότητας και το προτιμούν στην καθημερινότητά τους.Υπάρχουν,όμως,και άλλες που δυσκολεύονται να το προσαρμόσουν στα καθημερινά τους looks,με αποτέλεσμα να πιστεύουν πως είναι ένα ρούχο μόνο για πιο επίσημες περιστάσεις.Μύθος!Μίνι,μίντι ή μάξι,τα περισσότερα φορέματα ανάλογα με το ύφασμά τους,μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να αναβαθμίσουν το στιλ σου χωρίς κανένα κόπο!

Παρακάτω λοιπόν,θα δούμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε εύκολα τα αγαπημένα μας φορέματα με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας μας.

Με δερμάτινο jacket
Ποια γυναίκα δεν έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο jacket στην ντουλάπα της;Φόρεσέ το πάνω από ένα φλοράλ φόρεμα είτε μακρύ είτε πιο κοντό,συνδύασε με τα αγαπημένα σου μποτίνια,πάρε την αγαπημένη σου τσάντα και είσαι έτοιμη για την βόλτα σου.Αν η επιλογή σου είναι ένα φόρεμα τύπου βραδινή τουαλέτα,τότε το δερμάτινο jacket και τα αθλητικά σου παπούτσια,θα ρίξουν τους τόνους και θα ισορροπήσουν την εμφάνισή σου.

Με τζιν jacket
Αυτό κι αν υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες.Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ,όλες τις εποχές και ίσως το έχεις σε όλα τα χρώματα.Για τις πρωινές σου εμφανίσεις επίλεξε το κλασικό μπλε ή μπεζ,ενώ το βράδυ ρίξε πάνω σου ένα μαύρο τζιν jacket.

Με γιλέκο
Ένα γιλέκο μπορεί να κάνει το λουκ σου μοντέρνο και απόλυτα μπόχο.Μπορείς να επιλέξεις τζιν,δερμάτινο,πλεκτό,με κρόσσια,βελούδο,γούνινο και ό,τι άλλο σου αρέσει.Αν το φόρεμά σου είναι μονόχρωμο,δοκίμασε ένα φλοράλ ή patterned γιλέκο.Θα συνδυάσεις με cowboy boots,φανταχτερά σκουλαρίκια και μια oversized καμπαρντίνα για πανωφόρι.

Με πουκάμισο
Τι πιο stylish από ένα πουκάμισο μέσα από το αμάνικο φόρεμά σου.Επίλεξε ένα πουκάμισο με βολάν και balloon μανίκια για μια πιο μοδάτη εμφάνιση.Συνδύασε με μποτάκια,μια ζώνη στην μέση και καμπαρντίνα ή παλτό.

Με σακάκι
Το λατρεμένο blazer έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και αν μπορείς να το φορέσεις με τις φόρμες σου,τότε σίγουρα μπορείς να το φορέσεις με το φόρεμα που λατρεύεις για να το αναδείξεις.Ακόμη και το πιο απλό φόρεμα,θα μοιάζει απόλυτα stylish αν ρίξεις στους ώμους σου ένα σακάκι.Κρατάς τον αγαπημένο σου φάκελο ή το σακίδιό σου,φοράς τις μπαλαρίνες,τα loafers ή τα αθλητικά σου και μοιάζεις σαν να βγήκες από περιοδικό.Για μια πιο κοριτσίστικη εμφάνιση,προτίμησε τα αγαπημένα σου γοβάκια.

Με ζιβάγκο
Ένα lingerie φόρεμα ή ένα πλεκτό με μεγάλα μοτίβα,είναι οι ιδανικές επιλογές για να φορεθούν πάνω από ένα κλασικό turtle neck με λεπτή πλέξη.Για πανωφόρι επίλεξε ένα μακρύ παλτό και κάνε layering με τα μήκη του φορέματος και του παλτού.Οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι η ιδανική επιλογή για να φτιάξεις ένα 60's look.Αν το φόρεμα είναι κοντό,μπορείς να αντιστρέψεις το συγκεκριμένο look,φορώντας πάνω από το φόρεμα το ζιβάγκο σου.

Πάνω από παντελόνι ή κολάν
Ένα μίντι πλεκτό φόρεμα σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με το στιλ σου δοκιμάζοντας σχεδόν τα πάντα.Ένα δερμάτινο ή καρό παντελόνι θα σε μετατρέψουν αυτομάτως σε fashion icon.Μπορείς να βάλεις μια ζώνη στην μέση,μια καμπαρντίνα  και τις αγαπημένες σου αρβύλες,αθλητικά ή γόβες.Για μια βραδινή εμφάνιση βάλε χρυσά σκουλαρίκια και μια τσάντα φάκελο.

Με μπότες πάνω από το γόνατο
Οι over the knee μπότες είναι πολύ hot και με ένα μίνι φόρεμα,είναι η ευκαιρία να νιώσεις σέξι με ασφάλεια.Αν δεν θέλεις να δείξεις τα πόδια σου,φόρεσε ένα καλσόν μονόχρωμο ή με σχέδια για να κάνεις πιο παιχνιδιάρικο το look.

To satin φόρεμα
Το συγκεκριμένο ύφασμα είναι από μόνο του πολυτελές και μπορεί να αναβαθμίσει μια εμφάνιση.Ένα μάξι σατέν φόρεμα μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα σακάκι,γόβες και τα κατάλληλα κοσμήματα για μια πιο επίσημη εμφάνιση,αλλά και με ένα απλό jacket,αρβύλες και ένα σακίδιο για τις πιο καθημερινές.Όλα είναι πραγματικά θέμα styling.

Με διάφορες υφές και μοτίβα
Δεν χρειάζεται να ακολουθείς την πεπατημένη για να είσαι στιλάτη.Αν θέλεις να φορέσεις φλοράλ φόρεμα με ριγέ ή καρό σακάκι θα το τολμήσεις!Αυτό που πρέπει να προσέχουμε στις εμφανίσεις μας είναι η αρμονία των χρωμάτων και των υφών,και φυσικά τα κατάλληλα αξεσουάρ.Ακόμη και ένα look πιο προκλητικό στο μάτι,μπορεί να είναι καλόγουστο και μοδάτο.

Τόλμησε το!