Go fresh: 3 φυσικοί τρόποι να επαναφέρεις την φρεσκάδα του προσώπου σου

Με τους ρυθμούς που ζούμε και την δύσκολη καθημερινότητα,δεν έχουμε τον χρόνο να φροντίσουμε όσο πρέπει το πρόσωπό μας.Το αποτέλεσμα;Το δέρμα μας γίνεται θαμπό,άχρωμο και να φαινόμαστε κουρασμένες.

Η διατροφή βέβαια,παίζει καίριο ρόλο στο πόσο υγιές θα είναι το δέρμα.Αν για παράδειγμα τρώμε junk food ή συνεχώς γλυκά,θα έχουμε σπυράκια,κοκκινίλες,ραγάδες,κυτταρίτιδα και διχρωμίες.Δεν πρέπει λοιπόν,να ξεχνάμε πως είμαστε ό,τι τρώμε και θαύματα δεν γίνονται αν δεν προσέχουμε τον οργανισμό μας.Αφού προσέξουμε την διατροφή που ακολουθούμε,τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα και για το πρόσωπό μας.


Ας δούμε λοιπόν,μερικούς γρήγορους τρόπους για να ανακτήσουμε την φρεσκάδα και την υγεία του δέρματός μας.Το καλύτερο;Οι παρακάτω τρόποι είναι απόλυτα φυσικοί,με υλικά που έχουμε σχεδόν πάντα στο σπίτι μας και ο χρόνος παρασκευής είναι το πολύ δέκα λεπτά.

  • Πάρε λίγο άνηθο (ή κάποιο άλλο μυρωδικό) και ψιλόκοψέ τον,συμπλήρωσε λίγο πίτουρο βρώμης και ένα κουταλάκι του γλυκού φυτικό έλαιο.Αφού καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου με άφθονο νερό,ανακάτεψε καλά το μείγμα και άπλωσε κάνοντας κυκλικό μασάζ για δυο με τρία λεπτά.Το δέρμα σου θα αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα και θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.
  • Πάρε δυο πετσέτες προσώπου και βύθισέ τις για λίγο σε καυτό νερό.Τοποθέτησέ τις στο πρόσωπο με τρόπο που να καλύπτεται όλο το περίγραμμα.Άφησε για δυο με τρία λεπτά.Ακολούθησε την ίδια διαδικασία με κρύο νερό.Το δέρμα σου θα μοιάζει πιο λείο και νεανικό.
  • Τελευταίο και πολυαγαπημένο,το κλασικό αγγούρι που ενυδατώνει όσο τίποτα άλλο το δέρμα μας.Χρησιμοποίησε έναν τρίφτη,σούρωσέ το και στον χυμό που μείνει,βύθισε μια μικρή πετσέτα.Τοποθέτησέ την στα μάτια σου το πολύ για δεκαπέντε λεπτά,ξέβγαλε με χλιαρό νερό και αντίο κουρασμένα μάτια!

Συνέχισε να ενυδατώνεσαι με αρκετό νερό μέσα στην ημέρα,επίλεξε φρούτα και σαλάτες τις πρωινές και βραδυνές ώρες και απόφυγε όσο γίνεται τις τροφές με περιττά σάκχαρα.Η διαφορά στην επιδερμίδα σου θα είναι θεαματική!