Red Carpet Wars: Οι 10 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της 91ης απονομής βραβείων Oscar

Μια υπέρλαμπρη βραδιά έζησαν και φέτος οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ στο Kodak Theatre στην 91η απονομή των Βραβείων Oscar.Παρά το γεγονός πως μεγάλες εκδηλώσεις σαν αυτήν,μπορεί να είναι βαρετές λόγω της διάρκειάς τους,δεν ισχύει το ίδιο για το κόκκινο χαλί,το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενεί τους πιο περιζήτητους σταρ με τις πιο ευφάνταστες στιλιστικές επιλογές.Και φέτος λοιπόν,υποψήφιοι για τα βραβεία,βραβευμένοι και μη,παρέλασαν από το κόκκινο χαλί με την καλύτερη διάθεση,αλλά όχι πάντα με τα πιο επιτυχημένα λουκ.

Ας δούμε μερικά που ξεχώρισαν στην φετινή απονομή και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Lady Gaga

Υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού και νικήτρια,η διάσημη τραγουδίστρια ήταν η επιτομή της κομψότητας.Η μαύρη δημιουργία Alexander McQueen,αλλά και το μεγαλύτερο κίτρινο διαμάντι στον κόσμο αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων που κοσμούσε τον λαιμό της,την κατέταξαν στην πρώτη θέση των πιο καλοντυμένων σταρ.

Emma Stone


Η υποψήφια για το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου,μπορεί να μην κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο,κέντρισε όμως τα βλέμματα με την  Louis Vuitton τουαλέτα της,αποσπώντας όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.Τα σκούρα της μαλλιά σε συνδυασμό με το μπορντό χρώμα της τουαλέτας,την έκαναν να μοιάζει θαμπή και κουρασμένη.

Charlize Theron


Η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε με μια δημιουργία Dior και έκλεψε την παράσταση,όχι τόσο για το αβυσσαλέο πίσω μέρος του φορέματός της,αλλά για την πιο δραματική αλλαγή της χρονιάς στα μαλλιά της.Αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα και το μήκος τους,και εμφανίστηκε με ένα ζεστό καστανό καρέ που σίγουρα θα στείλει πολλές γυναίκες στο κομμωτήριο για να το αποκτήσουν.

Jennifer Lopez


Η καυτή Λατίνα της μουσικής βιομηχανίας,εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακά λαμπερό Tom Ford φόρεμα και μπήκε στην λίστα των καλύτερων εμφανίσεων της βραδιάς.

Emilia Clarke

Η γλυκύτατη ηθοποιός της σειράς Game Of Thrones,έκανε μια σικ εμφάνιση με Balmain που θύμιζε γοργόνα.Το λιλά χρώμα τόνιζε υπέροχα της λευκή της επιδερμίδα,ενώ και εκείνη επέστρεψε στο καστανό χρώμα,μετά από μια σούπερ ξανθιά περίοδο.Την αλλαγή ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο Instagram λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Kacey Musgraves

Η τραγουδίστρια της country ήταν σκέτο κουφέτο πάνω στο κόκκινο χαλί.Η ονειρική τουαλέτα με την υπογραφή του Giambattista Valli την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα που βγήκε από παραμύθι.

Lucy Bointon

Η ξανθιά ηθοποιός επέλεξε ένα μωβ Rodarte statement φόρεμα και αν η Kacey Musgraves έμοιαζε με πριγκίπισσα του παραμυθιού,η Lucy πραγματικά ήταν σαν σύγχρονη πριγκίπισσα.Εντυπωσιακά όμορφη μέσα στην απλότητά της.

Letitia Wright
 Η ηθοποιός του Black Panther εμφανίστηκε με Dior και παρέδωσε μαθήματα κομψότητας.Διακριτικά κοσμήματα και απλά μαλλιά σε σινιόν,συμπλήρωναν το λουκ.

Yalitza Aparicio

Η Μεξικανή ηθοποιός που έκανε το ντεμπούτο της στην πολυσυζητημένη,και πλέον πολυβραβευμένη,ταινία Roma του Alfonso Cuarón,φόρεσε Rodarte δημιουργία στο χρώμα της μέντας και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η πιο εκκεντρική εμφάνιση της βραδιάς

Billy Porter
Ο γνωστός performer συνδύασε κοστούμι με φόρεμα σε μαύρο χρώμα που έφερε την υπογραφή του Christian Siriano και πόζαρε με τον σύζυγό του,Adam Smith,για τους φωτογράφους.