Spring trends: Οι πιο hot τάσεις της φετινής άνοιξης που αξίζει να δοκιμάσεις

Rodarte
Όταν αλλάζει η σεζόν και η εποχή,αλλάζει και η διάθεσή μας.Ο πιο εύκολος τρόπος για να μπούμε στο κλίμα,είναι να ξεσπάσουμε στα ρούχα μας.Ανοίγουμε την ντουλάπα και ως γνήσιες γυναίκες,δεν έχουμε τι να φορέσουμε.

Μην βιαστείς όμως!Πριν πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά,ρίξε μια ματιά στις νέες τάσεις για να κάνεις τις πιο hot επιλογές.

Περίεργα prints σε όλα
Φέτος μπορείς να δεις το πιο απίθανο print στο πιο απίθανο ρούχο.Θυμάσαι εκείνη την κλασική κόκκινη μπαντάνα των 90's;Μπορεί λοιπόν,να δεις ένα κοστούμι με το συγκεκριμένο print,ένα φόρεμα,ακόμη και παπούτσια.Εσύ μπορείς να κάνεις πιο συμβατικές επιλογές,προτιμώντας λιγότερες επιφάνειες με print.Αλλιώς στο λέω ειλικρινά,τερμάτισέ το!

Πουά σε όλα
Prada
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το πουά.Θα το δεις σε όλα,με μικρότερες ή μεγαλύτερες βούλες,σε μικρότερες ή μεγαλύτερες επιφάνειες.Σπανίως κολακεύει,οπότε προσοχή στις αγορές σου.Γενικά,προτίμησε πουά αξεσουάρ,όπως τσάντες,μαντήλια ή παπούτσια.Φόρα τα κομμάτια έξυπνα.Ανάλογα με το σημείο που θέλεις να τονίσεις,φοράς το μαύρο πουά που κόβει,ή το άσπρο που τονίζει.


Print σκακιέρα
Κάποιες τάσεις επιστρέφουν.Φέτος λοιπόν,θα δεις αρκετά κομμάτια με αυτό το print,ακόμη και διαφάνειες.Αποτελεί κλασική επιλογή,γι' αυτό μην μείνεις στην διχρωμία άσπρο-μαύρο.Θα εντυπωσιάσεις περισσότερο με άλλους συνδυασμούς.


Το κλασικό color blocking
Ξέχασε το τρίπτυχο κόκκινο-μπλε-κίτρινο.Συνδύασε άλλα χρώματα και περισσότερα από τρία.Για παράδειγμα πορτοκαλί,μωβ,πράσινο και ροζ.

Τρυπητά πλεκτά 
Αν σε εκνεύριζαν τα σεμεδάκια,ήρθε η ώρα να εκτιμήσεις τις ικανότητες της γιαγιάς σου στο βελονάκι.Πριν καλοκαιριάσει και τα φοράς πάνω από το μαγιό σου,επίλεξε ελαφριά φορέματα ή πουλόβερ πάνω από πουκάμισο.

See-through πλαστικές καμπαρντίνες
Η δεκαετία του 90 ξαναχτυπά.Αν τότε σιχαινόσουν την τάση ή αν μόλις είχες γεννηθεί και λες "γιατί όχι;",μπορείς να δοκιμάσεις τώρα αυτό το αμφιλεγόμενο ρούχο που εδώ που τα λέμε,εξυπηρετεί μόνο την μόδα.

Ρίγες παντού
Resort
Από πάνω μέχρι κάτω,σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.Crop tops,παντελόνες,πουκάμισα,φορέματα και τσάντες,αποτελούν ιδανικές επιλογές για την ντουλάπα σου.

Τα κρόσσια είναι fun
Anna Sui
Άλλη μια επιρροή των 90's επιστρέφει και πραγματικά αν διαλέξεις τα σωστά κομμάτια για σένα,θα διασκεδάσεις πολύ με αυτή την τάση.

Πουκάμισα με φρουφρού γιακάδες
Rodarte
Αέρας άλλου αιώνα φυσάει στις ανοιξιάτικες πασαρέλες και οι συνδυασμοί που προτείνουν οι γνωστότεροι οίκοι,είναι τόσοι πολλοί.Ένα τέτοιο πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με μίνι φούστα,ακόμη και μ' ένα biker shorts.


Be wise και όχι θύμα της μόδας.Επίλεξε το καλύτερο για εσένα,το σώμα σου και την προσωπικότητά σου.