Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας: 8 απλά πράγματα για να κάνεις την ημέρα σου μοναδική!

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα και άλλη μια αφορμή για να γιορτάσεις την ύπαρξή σου και μαζί σου όσοι σε αγαπάνε.Αν όλο τον χρόνο περιμένεις τα γενέθλιά σου για να διασκεδάσεις,να νιώσεις ξέγνοιαστη και χαρούμενη,αυτή είναι άλλη μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις.

Κοιμήσου πολύ για τέλειο δέρμα
Αν δεν έχεις πρωινό ξύπνημα,μην βιαστείς να αποχωριστείς το πάπλωμα.Άφησέ το να σε πλακώσει...κυριολεκτικά!Κοιμήσου μέχρι να ξεκουραστείς πνευματικά και σωματικά.Όταν ξυπνήσεις το δέρμα σου θα είναι στα καλύτερά του χωρίς μαύρους κύκλους.Το πολύ πολύ να έχεις ένα ελαφρύ πρήξιμο στα μάτια,αλλά με ένα ντουζάκι θα υποχωρήσει αμέσως.

Φρόντισε τον εαυτό σου στο μπάνιο
Τις καθημερινές δεν προλαβαίνουμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας όσο θα θέλαμε.Σήμερα όμως φίλη,μπες στο ντουζ και ξέχνα να βγεις!Κάνε τις μάσκες σου,τα scrub σου,βάλε τις κρέμες σου,τα body lotion σου,κάνε την αποτρίχωσή σου και γενικά...κάνε όλα όσα δεν μπορείς τις υπόλοιπες ημέρες.

Πήγαινε στο κομμωτήριο
Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται τόσο πολύ κάθε μέρα.Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα αλλάξει την διάθεσή σου,ακόμη κι αν δεν κάνεις μεγάλες αλλαγές.Ένα μάσκα μαλλιών,ένα κούρεμα ή μια ριζική αλλαγή,θα σε κάνει να νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Βάλε το αγαπημένο σου outfit ή αγόρασε ένα νέο
Δεν μιλάμε για υπερβολές,αλλά για τις γυναίκες είναι σημαντικό να φορούν ρούχα,στα οποία αισθάνονται όμορφα.Επίλεξε λοιπόν,τα κομμάτια στα οποία έχεις αδυναμία και βγες την βόλτα σου.

Κάνε ένα λαμπερό μακιγιάζ
Για να νιώσεις ακόμη πιο ανανεωμένη,μπορείς να κάνεις ένα μακιγιάζ με λάμψεις και γυαλάδες που θα σε κάνει να ακτινοβολείς.Όχι υπερβολές.Στόχος είναι να αναδείξεις τον πιο λαμπερό εαυτό σου.

Πήγαινε για μανικιούρ και πεντικιούρ
Αν δεν συνηθίζεις να το κάνεις στην καθημερινότητα,σήμερα έχεις καλή δικαιολογία.Τα πιο hot σχέδια της άνοιξης σε περιμένουν.

Αφιέρωσε χρόνο σ' αυτούς ή αυτό που αγαπάς
Μια έξοδος με την οικογένειά σου ή φίλους,σινεμά,χαλαρό ποτό το βράδυ,ακόμη και γυμναστήριο που δεν προλαβαίνεις τις άλλες μέρες.Ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά,κάν'το σήμερα!

Το σημαντικότερο;

Χαμογέλα όλη την ημέρα
Ακόμη κι αν δεν κάνεις τίποτα από τα παραπάνω και για σένα σήμερα είναι μια μέρα με δουλειά,υποχρεώσεις και ρουτίνα,ξεκίνα την ημέρα με χαμόγελο και θετική σκέψη.

Αυτή είναι μια από τις πολλές ημέρες μέσα στο έτος που φτιάχτηκαν για μας.Ας είναι μοναδική!