Winterwise: Απλά tips για ομορφιά & στιλ μέσα στον χειμώνα


Ο χειμώνας έχει κάνει απόλυτα αισθητή την παρουσία του στην καθημερινότητα,αλλά και την εμφάνισή μας.Το δέρμα μας υποφέρει και η φροντίδα του πρέπει να γίνει αγαπημένη ρουτίνα.Θες να μάθεις τι άλλο μπορείς να κάνεις για να προστατευτείς από το κρύο και να νιώθεις πάντα αψεγάδιαστα όμορφη;Διάβασε τα παρακάτω tips και κάνε τον χειμώνα καλοκαίρι!

Σκασμένα χείλη
Δεν είναι ότι σκάνε μόνο τον χειμώνα,αλλά κυρίως τώρα είναι που πρέπει να φροντίσεις τα χείλη σου με μεγαλύτερη ευλάβεια.Αρχικά,ένα σπιτικό peeling θα ανανεώσει την επιφάνεια των χειλιών και θα αναδείξει το φυσικό τους χρώμα.
Χρησιμοποίησε ελαιόλαδο με λίγη μαύρη ζάχαρη και τρίψε με μια πετσέτα.Απόλυτα απαλά.Τέλειο;
Μην ξεχάσεις το lip balm σε τακτά χρονικά διαστήματα.Θα σε σώσει.
Για πλήρη ενυδάτωση και λιπαρότητα στα χείλη,μπορείς να βάλεις και λίγο βούτυρο.
Α,και μην τα τρως από άγχος ή εκνευρισμό.

Ξηροδερμία
Ένα λαδάκι καθαρισμού είναι απαραίτητο για να απομακρύνει τους ρύπους και την βρομιά που συγκεντρώνεται καθημερινά στην επιφάνεια του δέρματός μας,κυρίως στο πρόσωπο.Υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα για να επιλέξεις,αλλά προτίμησε ένα με υαλουρονικό οξύ για λάμψη,θρέψη και ενυδάτωση.
Η αντηλιακή επιβάλλεται σε καθημερινή βάση,ακόμη κι αν οι ακτίνες του ηλίου είναι κρυμμένες.
Για το μακιγιάζ σου προτίμησε μια λιπαρή βάση για να διατηρήσεις την ενυδάτωση και την απαλότητα.


Κοκκινίλες
Αν το δέρμα σου είναι επιρρεπές στα κόκκινα σημάδια είτε το καλοκαίρι είτε τον χειμώνα,θα πρέπει να μην παραλείπεις να το φροντίζεις καθημερινά.Καλός καθαρισμός,κρέμα ημέρας και νύχτας,ενώ αν θέλεις να κάνεις μάσκα προσώπου,θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι τα συστατικά της δεν θα σου προκαλέσουν κάποια αλλεργική αντίδραση.

Σκασμένα χέρια
Σπανίως το γλιτώνεις αν δεν φροντίζεις την επιδερμίδα των χεριών σου.Μια ενυδατική κρέμα με μέλι αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση.Και φυσικά,τα αγαπημένα μας γάντια στα μεγάλα κρύα.

Ξηροδερμία στο τριχωτό της κεφαλής
Είναι σύνηθες φαινόμενο και αν είσαι συνεπής,αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Το καθημερινό λούσιμο τις κρύες μέρες του χειμώνα δεν αποτελεί ιδανική επιλογή,αν ωστόσο δεν μπορείς να το γλιτώσεις,απόφυγε τα σαμπουάν σε σκόνη και ασπάσου το conditioner και το ελαιόλαδο.Το πρώτο στις άκρες των μαλλιών και το δεύτερο δυο με τρεις φορές την εβδομάδα σε όλα τα μαλλιά και κάλυψη με πετσέτα για όλο το βράδυ.Ξυπνάς,λούζεσαι με χλιαρό νερό και η επιδερμίδα του κεφαλιού,όσο και οι τρίχες,έχουν ενυδατωθεί σε βάθος και με διάρκεια.

Για το μακιγιάζ
Προτίμησε ζεστά χρώματα σε καφέ ή γκρι αποχρώσεις που θα κάνουν το βλέμμα σου να μοιάζει βαθύ και φυσικό.Τόνισε τα χείλη σου με αποχρώσεις του μπορντό,του κερασί ή του φυσικού ροζ και θα είσαι απλά ακαταμάχητη.

Για το styling
Ζεστά πουλόβερ,γούνες,υπέροχα μεγάλα κασκόλ,γκέτες,σκούφοι,γάντια και ό,τι άλλο μαλλιαρό και χνουδωτό έχεις στην ντουλάπα σου,θα σου δώσουν απαράμιλλο στιλ και κομψότητα.

Τόλμησε με καρό,λεοπάρ,snake print,κροκό,φλοραλ,ακόμη και σε συνδυασμό για να απογειώσεις το λουκ σου!


Και κάτι ακόμη: Ένα ζεστό τσάι ή σαλέπι και μια αγκαλιά,θα σε συντροφεύσουν ιδανικά κάθε ώρα της ημέρας!