The pullover: 9 fashion τρόποι για να φορέσεις το oversized pullover σου

Τα φαρδιά ή όπως πλέον τα αποκαλούμε,oversized,πουλόβερ έχουν κατακτήσει την καθημερινότητά μας και αποτελούν αγαπημένη επιλογή για πολλούς λόγους.Είναι άνετα,είναι απαλά,είναι πανέμορφα,ζεστά και τόσο μα τόσο μοδάτα.
Μπορείς να τα φοράς κάθε μέρα,όλη μέρα και με χίλιους διαφορετικούς τρόπους.Ας δούμε μερικές επιλογές που έχεις ανοίγοντας απλά την ντουλάπα σου.

Πάνω από το αγαπημένο σου πουκάμισο
Τι πιο βολικό από το να φορέσεις το πουλόβερ σου πάνω από ένα πουκάμισο που από μόνο του θα ήταν βαρετό;

Τύπου crop
Μοδάτο και άνετο όσο κανένα άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου,θα αναδείξει την αβίαστα στιλάτη πλευρά σου.Ένα τζιν κι έφυγες!

Μέσα από σακάκι
Αν νομίζεις πως θα σε παχαίνει κάνεις λάθος.Αν νομίζεις επίσης,ότι και να σε παχαίνει είναι λάθος,κάνεις και πάλι λάθος.Η υφή που θα διαλέξεις μπορεί να σε αναδείξει σε fashion icon ή να σε καταστρέψει.Προσοχή!

Με ζώνη
Αν το αγαπημένο σου πουλόβερ είναι τόσο φαρδύ που θεωρείς πως θέλει το κάτι παραπάνω,μια απλή ζώνη,μεσαίου πάχους ή αρκετά χοντρή,θα τονίσει την σιλουέτα σου και θα σου δώσει φινέτσα και στιλ.

Με μίνι φούστα
Κλασική κοριτσίστικη επιλογή για να αναδείξεις το κάτω μέρος του σώματός σου και να είσαι πιο safe στο πάνω.Αν δεν θέλεις να δείξεις τα πόδια σου,μπορείς να φορέσεις ένα οπάκ καλσόν,είτε μονόχρωμα είτε εμπριμέ,και να αλλάξεις διάθεση στο λουκ σου.

Με μάξι φούστα
Αν θέλεις να δείχνεις θηλυκή,αλλά να μην καταπιεστείς κιόλας,μπορείς να συνδυάσεις τα δυο αγαπημένα αυτά κομμάτια και να προσθέσεις μια ζώνη ή ένα γιλέκο για να το κάνεις πιο ενδιαφέρον.

Με φαρδιά παντελόνα
Σχεδόν αντρόγυνο αυτό το στιλ,αλλά ταυτόχρονα τόσο θηλυκό.Μπορείς να φορέσεις παντελόνες σε διάφορες υφές (cargo,τζιν,υφασμάτινα,σατέν) και να παίξεις με τα παπούτσια (γόβες,αθλητικά,μποτάκια) ανάλογα με την διάθεσή σου κάνοντας το λουκ σου ακαταμάχητο.

Σαν φόρεμα
Υπάρχει κάτι πιο εύκολο;Θα σε κρατήσει ζεστή,άνετη και υπέροχα στιλάτη που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος από χιλιόμετρα μακριά.

Με διάφορα πανωφόρια
Παλτό,δερμάτινα jackets,ζακέτες,μπουφάν τύπου fly,γούνα ή οτιδήποτε άλλο θελήσεις,θα σε εξυπηρετήσει άνετα.Τόλμησε το layering,μπέρδεψε τις υφές και τα στιλ και απογείωσε την εικόνα σου!