Fashionista: 6 τρόποι για να φορέσεις το boyfriend σακάκι σου

Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίζει πλέον στην ντουλάπα κάθε γυναίκας,είναι το αγορίστικο σακάκι.Εκείνο το μακρύ,φαρδύ σακάκι που έχει κατακτήσει μια πολύ σημαντική θέση στη μόδα και προτείνεται από τις fashionistas και τις διάσημες κυρίες σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια.
Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να το φορέσεις,να το συνδυάσεις,να το δοκιμάσεις με κάθε στιλ.Ας δούμε μερικούς που θα σε βοηθήσουν να το τολμήσεις και να κάνεις στιλιστικά την διαφορά.

Με ζιβάγκο
Τι καλύτερο από μια ζεστή μπλούζα και το αγαπημένο σου τζιν;Αλλάζεις τα παπούτσια ανάλογα με τον προορισμό και την ώρα της ημέρας,και είσαι έτοιμη να δώσεις μαθήματα στιλ.

Με ένα απλό t-shirt
Η ιδανικότερη επιλογή για ένα χαλαρό λουκ που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.Διάλεξε ένα μπλουζάκι σε ανοιχτούς τόνους για τις πρωινές ώρες και ένα πιο λαμπερό με στρας ή παγιέτες για το βράδυ,και θα είσαι το απόλυτο fashion icon.

Φορώντας από μέσα κάποιο print
Τα prints έχουν κατακλύσει την ζωή μας και αποτελούν μια υπέροχη λύση για να ζωηρέψεις την εμφάνισή σου χωρίς υπερβολές.Επίλεξε φλοράλ,animal,καρό ή ό,τι άλλο σου αρέσει και παίξε με το στιλ σου άφοβα.

Με crop top ή bustier
Αν θέλεις να είσαι μοδάτη και ταυτόχρονα σέξι,μπορείς να δείξεις λίγο δέρμα παραπάνω και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.Υπάρχουν safe λύσεις που δεν θα σε κάνουν να δείχνεις προκλητική,αλλά πολύ θηλυκή.

Το κλασικό κοστούμι
Εδώ που τα λέμε τα γυναικεία κοστούμια δεν είναι καθόλου κλασικά.Τα patterns και τα prints τα έχουν αναβαθμίσει και αναδείξει σε μια διόλου αυστηρή πλέον λύση.Μπορούν να είναι αρκετά φαρδιά ή εφαρμοστά,με ψηλόμεσες παντελόνες ή cigarette παντελόνια.Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στην δική σου προσωπικότητα και κάνε το μόνιμη στιλιστική επιλογή στην γκαρνταρόμπα σου.

Για τις πιο τολμηρές
Αν θέλεις να δείξεις την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου και έχεις και τον κατάλληλο προορισμό για να το κάνεις,μπορείς να φορέσεις ΜΟΝΟ το boyfriend blazer σου και να βγεις.Ναι,καλά διάβασες.Ρίξε μια ματιά πως το κάνουν τα διάσημα κορίτσια και αν σε εκφράζει δοκίμασέ το!