Glam You: Tips για τέλεια ζυγωματικά με απλές κινήσεις

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει έντονα στη ζωή μας το διαβόητο contouring.Αν όμως,ανήκεις σε αυτές που θέλουν να τονίσουν φυσικά και ελαφριά τα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου τους,οι λύσεις είναι πιο απλές και λιγότερο χρονοβόρες.

Ανοιχτές αποχρώσεις
Το σύνηθες είναι να χρησιμοποιούμε σκούρες σκιές ή τερακότα για να τονίσουμε τα σημεία που θέλουμε,και κυρίως τα ζυγωματικά.Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως,το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να επιτύχουμε ένα ελαφρύ αποτέλεσμα,είναι να επιλέξουμε ένα ανοιχτόχρωμο ρουζ ή σκιά.

Contouring στα ζυγωματικά
Δεν χρειάζεται να κάθεσαι να σχεδιάζεις ολόκληρο το πρόσωπό σου με κάθε λογής απόχρωση μεικάπ και κονσίλερ.Χρησιμοποίησε ένα πιο σκούρο για τα ζυγωματικά και θα είσαι μια χαρά.Το πινέλο ή το σφουγγαράκι σου θα κάνει το σωστό blending και θα είσαι ακαταμάχητη.

Ναι στο ρουζ 
Ακόμη κι αν βαριέσαι να μακιγιαριστείς,δώσε λίγη υγεία στο πρόσωπό σου τονίζοντας τα μάγουλά σου με ένα ζωηρό ρουζ.Θα κάνει την διαφορά.

Τερακότα με μέτρο
Δεν ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και τις εποχές.Αν έχεις σταρένια επιδερμίδα,μπορείς να χρησιμοποιείς λίγη για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου σε συνδυασμό με bronzer ή κάποια άλλη γυαλάδα.Αν είσαι πιο ανοιχτόχρωμη,απόφυγέ το,τουλάχιστον τον χειμώνα.

Όχι στις υπερβολές
Οι ειδικοί λατρεύουν τα όμορφα ζυγωματικά και τις έντονες γωνίες.Δεν είναι όμως,όλες οι γυναίκες τυχερές σε αυτόν τον τομέα,οπότε το μακιγιάζ είναι η καθημερινή λύση και τα εμφυτεύματα η Καρντάσιαν λύση.
Ωστόσο,οι επαγγελματίες επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο,καθώς οι εποχές της πλαστικής κούκλας έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν και τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα φρέσκο και φυσικά όμορφο πρόσωπο.
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τονίζεις με τα κατάλληλα προϊόντα τις σωστές περιοχές του προσώπου σου και τα ζυγωματικά σου θα αναδειχτούν και θα σε αναδείξουν.


Καλή επιτυχία!