Fashionista: 8 must κομμάτια που πρέπει πάντα να έχεις στην ντουλάπα σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Όσες γυναίκες λατρεύουν το shopping,ξέρουν και τι θα πει η φράση "Πάλι δεν έχω τίποτα να φορέσω!".Το οξύμωρο;Η ντουλάπα τους είναι γεμάτη με κάθε λογής ρούχο,ακόμη κι αν δεν φοριέται ποτέ πλέον.
Στιλίστες σε όλο τον κόσμο προτείνουν κατά καιρούς τα κομμάτια που πρέπει να περιέχει μια γκαρνταρόμπα για να θεωρείται ολοκληρωμένη.Ποια είναι όμως αυτά που όντως χρειάζεσαι και θα φοράς για πολλά πολλά χρόνια;

Ας δούμε παρακάτω τα must κομμάτια για να είσαι πάντα in και καλοντυμένη.


Το αγαπημένο μαύρο φόρεμα
Όσο μικρό,όσο κοντό,από ό,τι ύφασμα κι αν είναι φτιαγμένο,είναι το απόλυτο κομμάτι που θα φοράς από τα 20 μέχρι τα 70 σου τουλάχιστον.Προτίμησε ένα μίντι για να έχεις περισσότερες επιλογές στο στιλ και την ηλικία σου όσο μεγαλώνεις.


Το λατρεμένο σου τζιν
Είναι αυτό που σε κάνει νιώθεις θεά.Είναι ταυτόχρονα άνετο,σε κολακεύει και μπορείς να το βάλεις με όλα.Σνίκερς,μπότες ή γόβες,καθώς και τα κατάλληλα αξεσουάρ,θα διαμορφώσουν το στιλ που θέλεις να επιτύχεις.


Το δερμάτινο τζάκετ
Πάει με όλα,όλες τις ώρες και δύσκολα μπορείς να το αποχωριστείς.Κλασικό μαύρο,καφέ και τόσες άλλες επιλογές ανάλογα με την προσωπικότητά σου.Παντοτινή τάση!


Οι μαύρες γόβες στιλέτο
Σέξι σέξι σέξι.Είτε είσαι κοντή,είτε ψηλή,είτε έχεις αναλογίες μοντέλου είτε όχι,ένα είναι σίγουρο.Όλοι θα κοιτάνε τα πόδια σου και όχι μόνο!


Η μεγάλη τσάντα
Αυτή η τσάντα είναι φίλη σου.Μπορείς να την έχεις μαζί σου από το πρωί μέχρι το βράδυ,χωράει τα πάντα,πάει με όλα και δεν θα σε προδώσει ποτέ.


Η κλασική καπαρντίνα
Είναι άνετη και σικάτη.Φοριέται με όλα τα στιλ,είναι το κατάλληλο κομμάτι για να τολμήσεις το layering και δεν θα πάψει ποτέ να είναι στην μόδα.Αγάπησέ την όσο θα σε αγαπήσει κι εκείνη.


Τα μποτάκια για όλες τις ώρες
Ιδανικό κομμάτι που θα καλύψει τις ανάγκες σου από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη.Είτε έχουν τακούνι είτε όχι,είτε είναι πιο συντηρητικά είτε καουμπόικα,αποτελούν διαχρονικό κομμάτι που δύσκολα θα ξεπεράσεις.


Το σέξι πάρτι φόρεμα
Κοντό ή λίγο πιο μακρύ,πρέπει να είναι απαραίτητα λαμπερό.Θα αναδείξει κάθε σημείο του κορμιού σου και θα σε προκαλεί να διατηρείς την σιλουέτα σου αψεγάδιαστη για να μπορείς να το φοράς για πολλά πολλά χρόνια.



Μην σκας αν δεν έχεις όλα τα παραπάνω στην ντουλάπα σου.Το προσωπικό μας στιλ είναι η υπογραφή μας και φτιάχνεται με όσα και όποια κομμάτια επιλέγουμε εμείς.Μην πάψεις ποτέ να είσαι ο εαυτός σου για καμία μόδα!