Hairytales: 5+1 αποχρώσεις μαλλιών για ν' αλλάξεις λουκ & να εντυπωσιάσεις αυτό τον χειμώνα

Επιτέλους χειμώνας!Το καλοκαίρι τελείωσε και άφησε πίσω του ταλαιπωρημένες άκρες,ξηρή τρίχα και ξεθωριασμένο χρώμα στα υπέροχα κατά τ' άλλα μαλλιά μας.Τι να προτιμήσεις γι' αυτό το χειμώνα;Ποια χρώματα είναι hot και ποια διαχρονικά και κλασικά;Ό,τι κι αν επιλέξεις,ένα είναι σίγουρο.Ώρα για ανανέωση φίλη μου!

Ας δούμε μερικές ιδέες για να επιλέξεις αυτήν που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα,να την εξελίξεις και να ανανεώσεις το λουκ και την διάθεσή σου.

Ζεστό καστανό
Το απόλυτα διαχρονικό χρώμα για να "ζεστάνει" το πρόσωπο και τον τόνο του δέρματός σου.Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και τονίζει κάθε χαρακτηριστικό.Αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για να εντυπωσιάζεις κάθε εποχή του χρόνου.

Καστανό με ανταύγειες
Μια πιο...φωτεινή επιλογή για να υποδεχτείς τον χειμώνα.Δοκίμασε αυτό το λουκ με ξανθές ανταύγειες αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα,ενώ αν είσαι πιο μελαχρινή,επίλεξε πιο ζεστές αποχρώσεις για να το πετύχεις.

Ξανθό μπεζ
Οι πιο ψυχρές αποχρώσεις είναι πάντα ένα must.Αν έχεις επιδερμίδα σε ψυχρούς τόνους,τόλμησε μια σαντρέ απόχρωση που θα σε "ζεστάνει" αρκετά μέσα στον χειμώνα.Θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Σκούρο μελί
Αν επιλέγεις τα καλοκαίρια το ανοιχτό ξανθό και τον χειμώνα τα ζεστά καστανά χρώματα,αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για να κάνεις μια ασφαλή αλλαγή που θα λατρέψουν οι πάντες και κυρίως εσύ.Ταιριάζει σε λευκές και σταρένιες επιδερμίδες και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις με φυσικότητα.

Κόκκινο Βουργουνδίας
Ζεστό,πλούσιο και σαγηνευτικό.Αν είσαι από αυτές που τολμούν πραγματικά,η σκούρη αυτή κόκκινη απόχρωση είναι ιδανική για σένα.Το κόκκινο της Βουργουνδίας αναδεικνύει την μοιραία γυναίκα που έχεις μέσα σου και κεντρίζει όλα τα βλέμματα.Ταιριάζει γενικά σε πορσελάνινες επιδερμίδες,οπότε να είσαι προσεκτική.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ * ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Το απόλυτο Bronde
Είναι in κάθε σεζόν εδώ και χρόνια και θα είναι για πολλές δεκαετίες ακόμα.Άξια εκπρόσωπος του εκπληκτικού αυτού mix αποχρώσεων είναι η Jennifer Lopez από την αρχή της καριέρας της.Το bronde αποκτά όλο και περισσότερες οπαδούς σε όλο τον κόσμο,καθώς ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες,δεν χρειάζεται μεγάλη φροντίδα και ραντεβού κάθε μήνα στο κομμωτήριο και εντυπωσιάζει πάντα.Προτιμάται συνήθως το καλοκαίρι,αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείς για ξεθώριασμα ή ρίζα.Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα γι' αυτό,θυμήσου όσα είχαμε πει για το bronde ΕΔΩ.