Shine bright: 6+1 tips για να λάμπεις σαν διαμάντι!

Ο χειμώνας είναι πλέον παρελθόν,τυπικά δηλαδή,γιατί κυριολεκτικά ένα μπουφανάκι το φοράμε ακόμη.Όπως ανανεώνεται λοιπόν,η γκαρνταρόμπα σου,ανανεώνονται και οι τάσεις στο μακιγιάζ.Απόλυτος διαχρονικός κανόνας;Διατήρησε την φρεσκάδα σου σε κάθε δεκαετία της ζωής σου.

Τι προστάζει όμως αυτή η σεζόν;Πώς θα προσαρμόσεις τις τάσεις στην προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά σου;

Ας το δούμε μαζί.

- Φυσική χωρίς υπερβολές
Η ρουτίνα του χειμώνα περιλαμβάνει τοποθέτηση βάσης,κονσίλερ,πούδρα και μπλα μπλα μπλα.Ξέχνα το.Αν είσαι κάτω των 40 και δεν έχεις επιπλέον προβλήματα με την επιδερμίδα σου,το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη διάφανη πούδρα που θα δώσει λάμψη στο δέρμα σου.Αν είσαι άνω των 40,προτίμησε να αναμείξεις λίγο υγρό μεικάπ με ενυδατική κρέμα.Δεν χρειάζεται για κάνενα λόγο να επιβαρύνεις το δέρμα σου καθημερινά.Σε επίσημες περιστάσεις βέβαια,τα πράγματα είναι αυτονόητο ότι αλλάζουν.

- Μάτια παλάτια
Για λαμπερά μάτια προτίμησε σκιές σε φυσικά χρώματα.Μια φυσική καφέ για βάθος στα μάτια και μια πιο ανοιχτή για φως κι ένταση.








- Φωτεινά χρώματα
Σε ποια δεν ταιριάζει ένα κατακόκκινο κραγιόν;Ακόμη κι ένα φούξια;Αν πάλι δεν ανήκεις στα κορίτσια που τους αρέσει να κεντρίζουν τα βλέμματα με ζουμερά χείλη ή αν απλώς η καθημερινότητά σου δεν το επιτρέπει,προτίμησε μια φυσική ροζ απόχρωση που θα δώσει ζωντάνια στο πρόσωπό σου.



- Μάγουλο Βερύκοκο
Εντάξει,όχι βερύκοκο,αλλά το ρουζ είναι must για να πετύχουμε ένα πρόσωπο υγείας που θα το ζηλεύουν όλοι.Το απόλυτο trend της σεζόν;Χρησιμοποίησε το ρουζ στις γωνίες του μετώπου,κάτω από τα φρύδια και πάνω από τα μήλα.Αυτό το "τράβηγμα" θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται σχεδόν εφηβικό.Δοκίμασέ το άφοβα!


- Contouring,το γνωστό
Σε καθημερινή βάση μπορείς να το επιχειρήσεις με μια ΒΒ κρέμα προσώπου με χρώμα,η οποία απλώς θα τονίσει τις γωνίες σου.




- Γυαλάδες για λάμψη
Οι γυαλάδες μπήκαν στην ζωή μας πριν από μερικά χρόνια και πλέον έχουν κατακτήσει το μακιγιάζ μας.Σε καθαρό πρόσωπο με τονισμένα μόνο τα απαραίτητα,τόνισε τα σημεία που επιθυμείς χωρίς ωστόσο να υπερβάλλεις.



Extra Tip:
Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ το ντεκολτέ μας.Αν αυτό φαίνεται,είναι επιτακτικό να το φέρουμε στους ίδιους χρωματισμούς με το πρόσωπό μας για να αποφύγουμε τις διχρωμίες.Προτίμησε contouring και γυαλάδες στα κόκαλα και πάνω από το στήθος για σωστό σχήμα.












Και φυσικά,ό,τι κι αν επιλέξεις να δοκιμάσεις στο πρόσωπό σου,μην αφήνεις πίσω το χαμόγελό σου.Σε κάνει ακαταμάχητη!




Καλη επιτυχία!