Like a Star:Πώς να αποκτήσεις τα καλοσχηματισμένα φρύδια των σταρ

Ζηλεύεις τα τέλεια φρύδια των σταρ;Το τέλειο μέγεθος και σχήμα για το πρόσωπό σου εξαρτάται από τα δικά σου μοναδικά χαρακτηριστικά.Το φρύδι πρέπει πάντα να έχει τόξο,ενώ πρέπει να ξεκινά από το ακρορίνιο.Το τόξο πρέπει να είναι σχεδόν στην μέση,ανάλογα και με την μορφολογία του προσώπου.Το λεπτότερο μέρος πρέπει να καταλήγει στην γωνία του ματιού σου.



Πιο χοντρά φρύδια
Κάλυψε τα φρύδια σου με μια πούδρα και στη συνέχεια,γέμισε με μολύβι ή σκιά.Η απόχρωση πρέπει να είναι δυο τόνους ανοιχτότερη από το χρώμα των μαλλιών αν είσαι μελαχρινή,ή δυο τόνους σκουρότερη αν είσαι ξανθιά ή αν τα μαλλιά σου είναι πλατινέ.Για να αφαιρέσεις το επιπλέον χρώμα,χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι φρυδιών.

Όχι στένσιλ
Θα έχεις δει πως υπάρχουν στένσιλς με σχήματα φρυδιών,όπως αυτά για τους τοίχους.Αν δεν θέλεις να καταλήξεις με φρύδια πιο πάνω,πιο κάτω,πιο δεξιά,πιο αριστερά και γενικά φρύδια που δεν ταιριάζουν στην δομή του προσώπου σου...ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!

Φρύδια που ταιριάζουν με τα μαλλιά
Αν αποφασίσεις να κάνεις μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά σου,τα φρύδια σου πρέπει να ακολουθήσουν.Καλύτερα να δεις κάποιον επαγγελματία και να μην προσπαθήσεις να τα βάψεις μόνη σου στο σπίτι.Για γρήγορες αλλαγές,βάλε λίγη μάσκαρα ή concealer για να τα σκουρύνεις ή να ανοίξεις το χρώμα τους στη στιγμή.


Camilla Belle
Φυσικό λουκ
Η ηθοποιός Camilla Belle,για παράδειγμα,είναι η ζωντανή απόδειξη πως δεν χρειάζεται να έχεις τα πιο λεπτά φρύδια του κόσμου για να είσαι μοντέρνα.Για να αποκτήσεις το ίδιο φυσικό αποτέλεσμα,ξέχνα το τσιμπιδάκι για κάνα τρίμηνο.

Το σωστό τσιμπιδάκι
Αν δεν έχεις ξαναπιάσει τσιμπιδάκι,ζήτα βοήθεια από κάποιον που ξέρει.Αν κατά καιρούς,έχεις κάνει λαθάκια βγάζοντας τρίχες που δεν έπρεπε,την επόμενη φορά πρόσεξε από ποια γωνία βλέπεις τα φρύδια σου όταν τα βγάζεις.

Τσιμπιδάκι στο πάνω μέρος;
Ναι,μπορείς,αρκεί να βγάζεις μόνο όσες τρίχες είναι περιττές.Διαφορετικά,τα σημεία που καλύπτονται φυσικά από τρίχες,θα έχουν πιο ανοιχτό τόνο από το υπόλοιπο δέρμα σου,με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι έκανες "δουλίτσα" εκεί πάνω.


Άσε το τσιμπιδάκι κάτω!
Αν δεις μια τρίχα που είναι έτοιμη να βγει,μην μπεις στον πειρασμό να την τραβήξεις.Δεν θες να τραυματίσεις το δέρμα σου και να μείνεις με καμιά ουλή,έτσι;Αυτή η τριχούλα που τόσο σε προκαλεί,σε μερικές μέρες θα είναι έτοιμη να φύγει.Στο μεταξύ,αν σε ενοχλεί τόσο,κάλυψέ την με λίγο concealer.

Βοήθεια από επαγγελματία
Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι πας να κάνεις,ζήτα την βοήθεια μιας αισθητικού.Αυτή θα βρει το κατάλληλο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό σου.Μια φορά την εβδομάδα,αφαίρεσε τις περιττές τρίχες που βλέπεις μόνη σου,για την λεπτοδουλειά όμως,επισκέψου την αισθητικό σου 4-6 εβδομάδες αργότερα.




Καλή επιτυχία!