Beauty Box:6+1 tips για να ομορφύνεις (σ)την καθημερινότητά σου

Δεν χρειάζεται να περάσεις ολόκληρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να γίνεις όμορφη.Μπορείς,αλλά στις μέρες μας,ποιος έχει τον χρόνο όταν οι υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα τρέχουν;Αφιέρωσε λίγα λεπτάκια για να κάνεις τα παρακάτω και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.


Πιες περισσότερο νερό
Αν δεν πίνεις αρκετό νερό,το δέρμα σου ίσως μοιάζει θαμπό και χλωμό.Η λύση είναι πάρα πολύ απλή:περισσότερο νεράκι.Φρόντισε να έχεις ένα μπουκαλάκι κοντά σου πάντα και πίνε τακτικά.Επίσης,αντικατέστησε κάποιο από τα ροφήματα της ημέρας με νερό.Να θυμάσαι πως όταν διψάς,ο οργανισμός είναι ήδη αφυδατωμένος.

Πρόσθεσε λάμψη
Λίγες γυαλάδες στις γωνίες των ματιών,τα ζυγωματικά και το τόξο του φρυδιού κάνουν θαύματα και σε ανανεώνουν.Άσε που καλύπτεις και το στρες όταν λάμπεις.


Κοιμήσου περισσότερο
Ακούγεται ευκολότερο από ό,τι είναι στην πράξη,αν όμως αισθάνεσαι κουρασμένη,το πιθανότερο είναι πως θα φαίνεσαι κιόλας.Δοκίμασε να κοιμηθείς μισή ώρα νωρίτερα από την κανονική σου ώρα κάθε βράδυ και απόφυγε να κάνεις οτιδήποτε σου προκαλεί άγχος πριν πέσεις στο κρεβάτι.Δεν λένε τυχαία πως ο ύπνος χαρίζει ομορφιά.Ο οργανισμός σου ανακτά δυνάμεις και ένα ξεκούραστο σώμα σημαίνει καλύτερη υγεία.

Μην καμπουριάζεις
Άδικα νομίζεις φώναζε η μάνα σου να μην καμπουριάζεις;Η στάση του σώματος δείχνει την αυτοπεποίθησή μας ανάμεσα στον κόσμο.Άσε που τα ρούχα σου θα αναδεικνύονται καλύτερα,θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος και θα μοιάζεις άλλος άνθρωπος.


Ψηλά τακούνια
Αν η καθημερινότητά σου το επιτρέπει,ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα σου αλλάξει την διάθεση.Όχι μόνο θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου εσύ,αλλά και τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι.Κυρίως οι άντρες!


Άνοιξε τα μάτια σου
Η μάσκαρα είναι από τις καλύτερες φίλες μιας γυναίκας.Όντως,ακόμη κι αν πετούσες όλα τα υπόλοιπα καλλυντικά σου,η μάσκαρα θα ήταν αυτή που θα τόνιζε,όχι μόνο το βλέμμα σου,αλλά ολόκληρο το πρόσωπο.Χρησιμοποίησε ψαλίδι για να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου και βάλε μια διπλή δόση μάσκαρα. 


Κραγιόν αγάπη μου
Νιώθεις λίγο άχρωμη;Βάλε λίγο κραγιόν και αμέσως θα μεταμορφωθείς.Δοκίμασε κόκκινο για σούπερ έμφαση,αν όμως το βρίσκεις υπερβολικό,ένα με ροζ απόχρωση θα κάνει την δουλειά του.