It's a date:Τα Dos & Don’ts για ένα τέλειο πρώτο ραντεβού

Είναι γεγονός πως έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος που δημιουργούνται οι σχέσεις,άρα και τα ραντεβού.Οι άνθρωποι σήμερα,ξέρουν πολύ καλά τι ζητούν από μια σχέση σε σύγκριση με τις περασμένες δεκαετίες,και υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον ιδανικό σύντροφο.Ακόμη και οι κανόνες του ραντεβού έχουν αλλάξει.
Σαν δραστηριότητα,πάντα ήταν και θα είναι συναρπαστική.Η δυνατότητα για νέες γνωριμίες και η ελπίδα για έναν μεγάλο έρωτα,κάνει το ραντεβού τον προάγγελο ενός ονείρου.Ωστόσο,υπάρχουν κι εκείνες οι περιπτώσεις που,ενώ μπορεί εσύ να τρελαίνεσαι για τον άλλο,εκείνος δεν ανταποκρίνεται το ίδιο.Μη μασάς όμως,απλά μάλλον πρέπει να φρεσκάρεις τις τεχνικές σου.

Υπάρχει βέβαια,και το online dating,το οποίο είναι πολύ δημοφιλές πια στους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.Αμέτρητα προφίλ που αναζητούν ταιριαστούς συνομιλητές και ό,τι προκύψει.Τι πρέπει όμως να κάνεις και τι να αποφύγεις για να ξεκινήσεις μια υγιή σχέση;


Πρόσφατες φωτογραφίες. Φρόντισε να μην δημοσιεύεις γελοίες φωτογραφίες στο προφίλ σου.Κανένας δεν ενδιαφέρεται για τις στιγμές που κι εσύ η ίδια ντρέπεσαι.Δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες το πρόσωπό σου φαίνεται καθαρά και είσαι αξιοπρεπής.Όχι θολές κι όχι μακρινές.

Να είσαι μοναδική. Φρόντισε οι πληροφορίες στο προφίλ σου να είναι πρωτότυπες για να τραβούν την ανάλογη προσοχή.Μην επαναλαμβάνεις λέξεις και μην επικεντρώνεσαι στην σεξουαλικότητά σου για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου.Ξέρεις πόσοι και πόσες το κάνουν αυτό;Μην πεις πολλά ψέματα γιατί θα είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω αργότερα.Να είσαι φιλική,αλλά να μην γράφεις φιλικά.Άσε μια σοβαρότητα να αιωρείται.

Να είσαι εντυπωσιακή. Κοιτάζοντας το προφίλ σου,όλοι θα δημιουργήσουν μια σαφή εικόνα για σένα στο μυαλό τους.Μην τους επιτρέψεις όμως να βγάλουν εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα σχετικά με το ποια είσαι,πως είσαι εμφανισιακά και πως είναι ο χαρακτήρας σου.Γι' αυτό,αφιέρωσε λίγο χρόνο παραπάνω στο βιογραφικό σου και απόφυγε τα ορθογραφικά λάθη.

Γενικά
Θα έχεις ήδη διαβάσει αρκετά για το τι απαγορεύεται και το τι επιβάλλεται σε ένα ραντεβού.Ας τα συνοψίσουμε όμως παρακάτω.

Do's
Φρόντισε να ελέγξεις τον ενθουσιασμό και την νευρικότητά σου πριν συναντήσεις το αντικείμενο του πόθου σου στο ραντεβού σας.Κάν'τε πράγματα,στα οποία θα μπορείτε να συμμετέχετε και οι δυο,και κυρίως,να μιλήσετε.Δοκιμάστε να πάτε για δείπνο ή ένα καφέ, και μετά κάν'τε μια βόλτα είτε με το αυτοκίνητο είτε με τα πόδια.Να θυμάσαι πως η κουβέντα σε ένα πρώτο ραντεβού είναι το Α και το Ω.Δώσε στον καλό σου όλη σου την προσοχή σου,ακόμη κι αν δίπλα σας γίνεται πανικός.Όσο για το ενδυματολογικό της υπόθεσης,προτίμησε κάτι απλό και όμορφο που ταιριάζει στην περίσταση.

Don'ts
Σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο,μην αρχίσεις τις αναφορές σου στους πρώην και τις προηγούμενες σχέσεις σου.Θα ξενερώσει και θα έχει και δίκαιο.Άφησέ τον να μιλήσει για τον εαυτό του και μην τον διακόπτεις.Μην ανοιχτείς και πάρα πολύ γιατί πιθανόν να χάσει το ενδιαφέρον του.Αν του τα πεις όλα με τη μια,μετά για τι θα έχεις να μιλήσεις;Μίλα όσο πρέπει λοιπόν.Και μην το ξενυχτήσετε.Μπορεί να του δημιουργήσεις άσχημη εντύπωση.Αν θέλεις όντως να τον ξαναδείς,τελείωσε το ραντεβού στην ώρα του και δώσε το πράσινο φως για την επόμενη συνάντησή σας.

Αυτές ήταν μερικές συμβουλές για να τα πας καλύτερα και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.Βέβαια,στις ερωτικές σχέσεις,όλα είναι τόσο σχετικά πια,που είναι θέμα χημείας και χαρακτήρα αποκλειστικά.Όπως και να 'χει,καλή τύχη και καλή επιτυχία!