Facelook:5 tips για εντυπωσιακό μακιγιάζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Ήξερες πως αν απλώσεις makeup σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου,μπορείς να το κάνεις να μοιάζει πολύ διαφορετικό;Ακολούθησες ποτέ συμβουλές ομορφιάς για να το πετύχεις;Αν η απάντηση είναι όχι,παρακάτω θα βρεις μερικά γρήγορα tips για να ενισχύσεις το λουκ σου σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου.


Οβάλ πρόσωπο
Julia Roberts
Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια ανοιχτόχρωμη ή φυσική βάση.Χρησιμοποίησέ την κάτω από την περιοχή του μετώπου και γύρω από την μύτη.Κράτησε το τόξο του φρυδιού φυσικό,καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να τονίσεις καλύτερα το βλέμμα σου.Μην επιλέξεις βαρύ μακιγιάζ στα μάτια και έντονο κραγιόν στα χείλη μαζί.Αν θέλεις να τονίσεις τα μάτια,τότε διάλεξε μια απαλή απόχρωση για τα χείλη,και το αντίθετο.


Στρογγυλό πρόσωπο
Mila Kunis

Κάνε το στρογγυλό πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό,χρησιμοποιώντας το κολπάκι με την βάση.Διάλεξε μια βάση με σκούρη απόχρωση και άπλωσέ την στα μάγουλα και τα πλάγια.Έτσι,θα λεπτύνεις το πρόσωπό σου.Στη συνέχεια,τόνισε τα μάτια με σκούρες αποχρώσεις και χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά για να τα φωτίσεις.Χρησιμοποίησε δυο διαφορετικούς τόνους για βάση,για να τελειοποιήσεις το λουκ σου.Δώσε προσοχή στην εσωτερική καμπύλη των φρυδιών.


Τετράγωνο πρόσωπο
Audrey Hepburn
Χρησιμοποίησε μια βάση σε σκούρη απόχρωση.Για να κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο στρόγγυλο,άπλωσε ρουζ στα μήλα,και μια ανοιχτόχρωμη βάση στο μέτωπο και την μύτη.Μπορείς επίσης,να ενώσεις τις δυο αποχρώσεις των βάσεων για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Μακρόστενο πρόσωπο
Gwyneth Paltrow

Όταν το πρόσωπο είναι μεγαλύτερο,το ίδιο πρέπει να είναι και τα φρύδια.Χρησιμοποίησε μια σκουρόχρωμη βάση στο σαγόνι και το μέτωπο,και μια πιο ανοιχτόχρωμη στο υπόλοιπο πρόσωπο.Με λίγο ρουζ,δημιούργησε σκιάσεις στα σημεία που θέλεις.Έτσι,θα τονίσεις το βλέμμα σου και θα κάνεις το πρόσωπό σου να μοιάζεις οβάλ.


Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς
Scarlett Johansson

Κάνε το πρόσωπό σου να φαίνεται οβάλ με την χρήση του κατάλληλου μακιγιάζ.Τόνισε τις περιοχές του πηγουνιού και του μετώπου,και άπλωσε ένα ανοιχτόχρωμο ρουζ στις έσω πτυχές των μήλων.Σε αυτό το σχήμα προσώπου είναι σημαντικό να τονίσεις τα μάτια.Προτίμησε σκούρες σκιές.Επίσης,χρησιμοποίησε μια καλή μάσκαρα ή eyeliner για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Ακολουθώντας τις παραπάνω μικρές συμβουλές,σίγουρα θα λάμπεις.Το σχήμα του προσώπου άλλωστε,παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομορφιά μας.Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων βοηθά σημαντικά για να επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.Καλή επιτυχία!