Smokin' Hot:Tips για να πετύχεις το τέλειο smokey eye look

Θέλεις να πετύχεις το τέλειο smokey eyes look και δεν ξέρεις πώς ή δεν σου βγαίνει;Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα και τα μάτια σου θα μαγνητίσουν.

Ακολούθησε αυτά τα απλά tips
1. Χρησιμοποίησε ένα στρογγυλό πινέλο σε μεσαίο μέγεθος για να απλώσεις μια γκρι σκιά ακριβώς πάνω από το βλέφαρο.
2. Σχημάτισε μια γραμμή με μολύβι για να τονίσεις τις πάνω βλεφαρίδες,και στη συνέχεια με το δάχτυλό σου σβήσε απαλά το χρώμα..
3. Με ένα μικρότερο και πιο σκληρό πινέλο,άπλωσε μια ασημί-μολυβί σκιά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.
4. Άπλωσε μια απαλή ασημί σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για να τα φωτίσεις.
5. Βάλε μάσκαρα και έτοιμη.


Ξεφορτώσου την περιττή σκιά
Σβήσε τα μικρολαθάκια χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ σου.Βούτηξε μια μπατονέτα ή ένα πινελάκι στο concealer σου και άπλωσε την ποσότητα στο δέρμα σου,στο σημείο που υπάρχει περιττό χρώμα.Το concealer θα το ρουφήξει χωρίς να κάνει μουντζούρες.


Τόλμησε μια μοντέρνα πινελιά
Το μοβ είναι η ιδανική επιλογή.Άπλωσε απαλό βιολετί στα βλέφαρα και μετά μπλέξ'το με μια σκούρη δαμασκηνί σκιά στα τελειώματα. Τόνισε τις κάτω βλεφαρίδες σου με μαύρο μολύβι και μια γραμμή από το χρώμα της σκιάς με ένα υγρό πινέλο.



Ή μια ακόμη πιο μοντέρνα

Κάν'το να διαρκέσει
"Για smoky eyes,ενυδάτωσε πρώτα καλά την περιοχή των ματιών,έτσι ώστε όταν κάνεις το περίγραμμα με το μολύβι να φαίνεται πιο φυσικό",λέει η ηθοποιός Ellen Pompeo και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε.



Κάν'το γρήγορα
Για να μην παιδεύεσαι πολλή ώρα,χρησιμοποίησε μόνο μολυβάκι.Σχημάτισε το περίγραμμα των βλεφάρων με ένα μαύρο μολύβι κάνοντας την γραμμή αρκετά χοντρή και μετά σβήσ'το με μια μπατονέτα ή απλά χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου.Τα μάτια σου θα μοιάζουν τόσο φυσικά "ξεθωριασμένα",αλλά υπέροχα τονισμένα που θα κάνουν θραύση.





Καλή επιτυχία!