Φιλί-Φιλί με λυτρώνεις:Οδηγίες Χρήσης Part II

Πολλά συμβαίνουν όταν δυο άνθρωποι φιλιούνται.Αν πρόκειται για ρομαντικό φιλί,μάλλον κοιταζόσασταν για ώρα και περιμένατε να έρθετε πιο κοντά.Όταν τα χείλη σας γίνονται ένα,μπαίνετε σε μια ζώνη οικειότητας και...μυρωδιάς.Ουσιαστικά ανταλλάσσετε ανάσες.
Ένα φιλί μπορεί να καθορίσει αν η έλξη που αισθάνεστε είναι επιτυχημένη ή όχι,καθώς είναι το πρώτο πράγμα που δηλώνει πως έχετε μια άλλου είδους σχέση,πιο προσωπική.Αν είναι επιτυχημένο,υπάρχει μαγεία.Ένα φιλί όμως,που δεν είναι όπως το περιμένατε μπορεί να θεωρηθεί μια μικρή τραγωδία.

Είχαμε ήδη δώσει μερικές συμβουλές σε προηγούμενο post,παρακάτω όμως θα δείτε αναλυτικά μερικά μυστικά για να μάθετε να φιλάτε σωστά.

1. Να δίνετε προσοχή στον παρτενέρ σας
Ένα φιλί μοιάζει με χορό.Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στιλ,από το πιο αγνό και πεταχτό μέχρι το πιο παθιασμένο ή και το γαλλικό.Πρέπει να είστε σε θέση να διαβάσετε το μυαλό του άλλου και να ανακαλύψετε για ποιο είδος ενδιαφέρεται.Με λίγη προσοχή και εξάσκηση θα γίνετε καλύτεροι.Όπως με οτιδήποτε άλλο σεξουαλικό,πρέπει να μάθετε τις τεχνικές και αργότερα να το αναγάγετε σε τέχνη.

2. Ξεκινήστε αργά
Μπορείτε να ξεκινήσετε φιλώντας το πρόσωπο του συντρόφου σας.Γύρω από τα χείλη,αλλά όχι τα χείλη.Τραβηχτείτε λίγο πίσω και κοιτάξτε τον στα μάτια.Αν το αντικείμενο του πόθου σας τείνει προς το μέρος σας,αυτό είναι σημάδι πως σίγουρα θέλει να συνεχίσετε.Καλύτερα να αφήσετε τον παρτενέρ σας να αδημονεί παρά να τον κάνετε να αισθανθεί ότι πιέζεται.
Ξεκινήστε αγγίζοντας απαλά τα χείλη και στη συνέχεια τραβήξτε ελαφρώς το κάτω χείλος.Σε μερικούς αρέσει να χρησιμοποιούν και λίγο τα δόντια τους,σε άλλους καθόλου οπότε μην το επιχειρήσετε.
Για να μεταβείτε από την τεχνική στην τέχνη του φιλιού,δώστε προσοχή στους ήχους του συντρόφου σας και στην γλώσσα του σώματος.Σε μερικούς αρέσει να αγγίζουν το πρόσωπό τους,σε άλλους όχι.Μερικοί θέλουν να τους κρατούν σφιχτά,μερικούς τους απωθεί.Αν το φιλί προχωρήσει,φυσιολογικά θα γίνει πιο υγρό αν σας συνεπάρει.



Γυναίκες εναντίον Αντρών : Τι ζητούν από ένα φιλί
Δεν είναι περίεργο το γεγονός πως τα δυο φύλα ζητούν διαφορετικά πράγματα από ένα φιλί.Σε έρευνα που διεξήχθη σε κολέγιο με 1.041 φοιτητές,προέκυψε για άλλη μια φορά,πως σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά.Οι γυναίκες περιέγραψαν το φιλί ως ένα τρόπο για να ξεκινήσουν μια σχέση και να την κρατήσουν δυνατή.Οι άντρες από την άλλη,το θεώρησαν προκαταρκτικό του σεξ.
Η διαφορά οπτικής υπάρχει φυσικά σε όλη την υδρόγειο.Σύμφωνα με τους ειδικούς,πολλά ζευγάρια πλέον καταφεύγουν σε συμβούλους,ενώ από την στιγμή που οι γυναίκες έγιναν ανεξάρτητες,το φιλί σαν πράξη απέκτησε άλλη οντότητα.Παραδοσιακά,η τρυφερότητα ανάμεσα στα ζευγάρια ήταν κάτι εξωπραγματικό,αναφέρουν οι ειδικοί.Οι γυναίκες όμως,αποζητούν την τρυφερότητα,θεωρώντας ιδανική απόδειξη αγάπης από τους συζύγους τους την αγκαλιά και το φιλί παρά το σεξ.



Μια ζωή γεμάτη φιλιά
Η στάση απέναντι στο φιλί αλλάζει με τον χρόνο.Σήμερα,οι άνδρες και οι γυναίκες δίνουν μεγάλη αξία στην αγκαλιά.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άντρες από 40 έως 70 ετών,αποδείχτηκε πως αυτοί που αγκαλιάζονταν με τις συζύγους και τις συντρόφους τους,ήταν πιο ευτυχισμένοι στην σχέση τους.Το ίδιο και οι γυναίκες,οι οποίες δήλωσαν πως τα φιλιά και η αγκαλιά οδηγούσαν σε πιο ικανοποιητικές σεξουαλικές επαφές.
Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα ζευγάρια κατηγοριοποιούν τα φιλιά σε αυτά για οικειότητα και σε αυτά για σεξ.Αυτό σημαίνει πως δίνουν μεγάλη σημασία στο φιλί,ο καθένας ωστόσο για διαφορετικούς λόγους.Το φιλί μειώνει τα επίπεδα των στρεσογόνων ορμονών και ενδυναμώνει τις σχέσεις.
Αν βρίσκεστε σε μεγάλη σχέση,πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας συχνά να σταματήσει να σκέφτεται και να αρχίσει να φιλάει.Οι ειδικοί τονίζουν πως οι άνθρωποι συνηθίζουν να σκέφτονται παραπάνω απ' όσο πρέπει ξεχνώντας να απολαμβάνουν τις στιγμές.Ένα φιλί λοιπόν,είναι φάρμακο.Μην το ξεχνάτε.


Τέλεια αναπνοή για περισσότερο ρομάντζο
Αν ρωτήσεις μια γυναίκα πόσο καλά φιλάς,το πιθανότερο είναι να σου πει πρώτα για την αναπνοή σου.Η οσμή και η κακή υγιεινή των δοντιών κόβουν πόντους από τον...βαθμό σου.Η κατάσταση του στόματος δείχνει στον σύντροφό σου πόσο καλά φροντίζεις τον εαυτό σου.Οι οσμές δείχνουν κακή υγεία και παρόλο που και άντρες και γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι,οι γυναίκες μάλλον είναι πιο ευαίσθητες στην γεύση και την μυρωδιά του στόματος του παρτενέρ τους.



Πάνω απ' όλα η διασκέδαση
Το σημαντικότερο είναι να διασκεδάζετε καθώς φιλιέστε.Ένα φιλί έχει σημασία,εξίσου σημαντικό όμως είναι και να το απολαμβάνετε.Είτε βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση είτε μόλις γνωρίσατε κάποιον,τα χείλη σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε ανεξερεύνητα μέρη αν ανταλλάξουν ένα καλό φιλί.




Καλή διασκέδαση!

ΥΓ:Διάβασε το 1ο μέρος ΕΔΩ!