Lip Trick:6+1 tips για τέλεια χείλη


Δεν είσαι σίγουρη ποιο ροζ είναι το κατάλληλο για σένα;Βρες το μ' ένα χαμόγελο.Η τέλεια απόχρωση για σένα πρέπει να συμβαδίζει με το χρώμα των ούλων σου.Όχι πιο ανοιχτόχρωμη,όχι πιο σκούρη.Πάμε τώρα να δούμε άλλα 6 μικρά tips για υπέροχα χείλη ανάλογα με τις ανάγκες σου.


Κάνε το κραγιόν να κρατήσει
Για να το κρατήσεις στη θέση του,γέμισε όλο το χείλος με μολύβι πριν απλώσεις το κραγιόν.Αν χρειαστεί,τρίψ'το λίγο με το χέρι σου,έτσι ώστε να ζεσταθεί και να αποφύγεις τις σκληρές γραμμές.

Δημιούργησε μια νέα απόχρωση
Μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν σε μια καινούρια.Πώς;Άπλωσε ένα χρυσό gloss πάνω από το κραγιόν σου.Αμέσως θα σου χαρίσει ζεστασιά και λάμψη.

Το σχήμα των χειλιών σου
Μπορείς να δώσεις την ψευδαίσθηση δυο γεμάτων χειλιών χωρίς να χρησιμοποιήσεις μολύβι.Απλώς βάλε λίγο concealer στο κέντρο του πάνω χείλους και μίξαρέ το σωστά.

Πούδρα για τα χείλη
Μια ανοιχτή ροζ απόχρωση και στη συνέχεια λίγη πούδρα στα χείλη θα δημιουργήσει το εφέ ενός τέλειου nude ματ κραγιόν.

Και λίγο makeup στα χείλη
Πριν απλώσεις το αγαπημένο σου κραγιόν,"άσπρισε" τα χείλη σου με μια βάση.Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να τα αναδείξεις καλύτερα,καθώς θα είναι σαν να ζωγραφίζεις σε κενό καμβά.

Το δικό σου...φιλί
Κάνε οποιοδήποτε κραγιόν να αποκτήσει διάρκεια καθαρίζοντας τα περιττά σε μια χαρτοπετσέτα,βάζοντας ξανά κραγιόν και μετά καθαρίζοντας πάλι.Για καλύτερο αποτέλεσμα προτίμησε ένα μαντήλι.