Δεν θέλει κόπο,θέλει copy:Αντέγραψε το eyeliner look της Adele

H Adele,εκτός από την εκπληκτική της φωνή,είναι γνωστή και για τα γατίσια της μάτια,τα οποία φροντίζει να τονίζει σε κάθε εμφάνισή της με μαύρο eyeliner."Όταν ετοιμάζω την Adele για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί,μου αρέσει να έχω κλασικές αναφορές από το στιλ και τις ταινίες,και να τις προσαρμόζω στη δική μου αισθητική",λέει ο κομμωτής και make-up artist της τραγουδίστριας,Michael Ashton,ο οποίος επιμελήθηκε την εμφάνιση της σταρ στις Χρυσές Σφαίρες."Αυτό κάνει το λούκ πιο λαμπερό και ζωηρό,αλλά και κομψό και διαχρονικό".

Δες λοιπόν βήμα προς βήμα,πώς θα το πετύχεις!

Τα βασικά:
  • Πάρτε το υγρό eyeliner και σχηματίστε μια γραμμή από την έσω γωνία του ματιού σας μέχρι το τέλος του ματιού.
  • Στη συνέχεια,σχηματίστε μια γραμμή αντίθετα.Δηλαδή από την έξω άκρη του ματιού προς τα μέσα,ώστε οι δυο γραμμές να ενωθούν.
  • Αμέσως μετά,χρησιμοποιείστε μια μπατονέτα για να τραβήξετε την γραμμή στην έξω γωνία και να σχηματίσετε την "μυτούλα".Γεμίζετε με το eyeliner.
  • Γενικά,μπορείτε να "χτίσετε" την γραμμή όπως θέλετε.Πιο λεπτή,πιο χοντρή,πιο πάνω,πιο κάτω στο τελείωμα.Your choice.

Tips
  • Τελικά είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις ένα eyeliner με πινελάκι,παρά ένα eyeliner pen.
  • Φροντίστε να κάνετε γρήγορες κινήσεις,ώστε να μην στεγνώνει το eyeliner κάθε λίγο.
  • Μπορείτε αρχικά να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι αν νομίζετε ότι το χέρι σας τρέμει,και να γεμίσετε μετά την γραμμή με το eyeliner.

Αν έχετε ευαισθησία στα μάτια:
Αν φοράτε φακούς επαφής ή έχετε πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι πιθανό να εμφανίζετε κάποιες ευαισθησίες.Πριν κάνετε οτιδήποτε,καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας και δώστε βάση στον καθαρισμό των ματιών με ένα αλατούχο διάλυμα για να τα ενυδατώσετε.Μετά με ένα χαρτομάντιλο πιέστε για να απορροφηθεί η έξτρα υγρασία.


Νομίζεις ότι δεν σου πάει;
Ακριβώς,νομίζεις.Το eyeliner έχει την μαγική ικανότητα να τονίσει απόλυτα από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα μάτια.Αρκεί βέβαια,να χρησιμοποιηθεί σωστά.Αν πιστεύεις πως είναι υπερβολικό,μπορείς απλά να σβήσεις λίγο την έξω γραμμή με μια σκιά σε μαύρες-γκρι ή ακόμη και μπλε αποχρώσεις.Κάνει τρομερό εφέ!

Τα υπέροχα τονισμένα μάτια της Anne Hathaway 

Καλή επιτυχία!